LUNCH DNIA
LUNCH DNIA

Restaurant Week w Focaccia Ristorante

W dniach 21-30 kwietnia odbędzie się kolejna edycja festiwalu najlepszych restauracji w Polce – Restaurant Week. Trzydaniowe doświadczenie kulinarne w cenie 39 zł.

Restaurant Week to wyjątkowa okazja do odwiedzenia najlepszych warszwskich lokali i skosztowania popisowych dań Szefów Kuchni w atrakcyjnej i dostępnej dla wszystkich gości cenie.

WarsawRestaurantWeek2017_600.jpg

Michał Rajewski Szef Kuchni Focaccia Ristorante w tej edycji Restaurant Week proponuje następujące menu:

1. Krem z pomidorów malinowych, bazylią fioletową, dymką i ogórecznikiem

danie1logo600.jpg
2. Biodrówka jagnięca sous-vide z młodymi warzywami, kiszoną rzodkiewką i grillowaną młodą cebulą

danie3logo600.jpg
lub
Spaghetti z pesto z czosnkiem niedźwiedzim i parmezanem 

danie2logo600.jpg
3. Rabarbarowe marshmallow z lodami jogurtowo–rabarbarowymi i różą damasceńską

deser.logo600.jpg

Zarezerwuj stolik w Focaccia Ristorante już teraz ---> klik
 

Ostatnie Wpisy