Szef Kuchni w nowej karcie proponuje dania oparte na włoskiej tradycji w jego autorskiej interpretacji. Można będzie zatem zjeść przystawki skomponowane z owoców morza: smażone kalmary, tatar z pstrąga czy krewetki z salami picante. W zimowe dni Goście rozgrzeją się esencjonalną zupą rybną lub consomme wołowe.

Wśród dań głównych królują owoce morze i najlepszej jakości mięsa. Tradycyjnie w Focaccia Ristorante Goście mogą zjeść wyśmienite pasty wyrabiane ręcznie na oczach Gości oraz pizzę na cienkim i chrupiącym cieście.

Każdego dnia dostępne jest również 5-daniowe menu degustacyjne skomponowane i wyserwowane przez Szefa Kuchni.

Desery do nowej karty Focaccia Ristorante powstają w pracowni utalentowanego Szefa Cukierni Miodowa Cafe Adama Freusa, zlokalizowanej tuż obok Focaccia Ristorante.

Zobacz pełne menu Focaccia Ristoratne

kapary.500px.jpg

losos500px.jpg

mule2.500px.jpg

raviolo2.500px.jpg

meringue2.500px.jpg