W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia zapraszamy do organizacji:
Imprez rodzinnych w świątecznym klimacie
Spotkań opłatkowych
Wigilii firmowych
Proponujemy Państwu menu oparte na tradycyjnych polskich przepisach we współczesnej interpretacji Szefa Kuchni. Każdą uroczystość przygotowujemy indywidualnie a potrawy komponowane są zgodnie z preferencjami naszych Gości.
W naszej świątecznej karcie dań znajduje się m.in.
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z owczym serem, burakiem i soczewicą
Śledź z soczewicą, imbirem i marynowaną gruszką
Carpaccio z marynowanego łososia z sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy z musem chrzanowym
Śledź matijas z wędzonymi ziemniakami, piklowaną szalotką i burakami z miodem gryczanym
Carpaccio z buraka z serem korycińskim z czarnuszką, prażonymi pestkami dyni i rukolą
Domowy pasztet z piklami, musem z duszonych jabłek z chrzanem i śmietaną
Ziemniaki pieczone w miodzie ze śledziem, jabłkami i wiejską śmietaną
Łosoś gravlax z sosem z musztardy Dijon i miodu akacjowego z siekanym koprem
Barszcz czerwony z jabłkiem i majerankiem serwowany z uszkami z grzybami
Bulion grzybowy z łazankami i wędzoną śliwką
Krem z białych warzyw korzeniowych z pesto słonecznikowym i oliwą ziołową
Consomme grzybowe z ravioli borowikowym i palonym masłem
Pstrąg łososiowy na kremowej polencie serwowany z borowikiem i listkami brukselki
Pierogi z solonym dorszem i wędzonym twarogiem, selerowa i olejem rzepakowym.
Schab karkowy z rozmarynem i czosnkiem w sosie z grzybów leśnych
Dorsz z puree dyniowym serwowany z sałatką z warzyw korzeniowych i kruszonką z miodowego chleba i słonecznika
Polędwica wieprzowa z gnocchi rozmarynowymi w sosie z grzybów leśnych i chutneyem buraczkowym
Ravioli z kaczką w sosie szafranowo-pomarańczowym
Confitowane udko kacze z borowikową polentą, suską sechlońską i bakłażanem
Desery (dwa do wyboru):
Tradycyjny sernik ze skórką pomarańczową
Miodownik z orzechami włoskimi
Panna cotta waniliowa z sosem jagodowym i borówkami podana na piernikowej kruszonce
Trufla tiramisu podana na cytrynowej bezie
Brownie trzy kolory serwowane na ziemi jadalnej z orzechami laskowymi i sosem malinowym
Uprzejmie informujemy, że na naszych stronach używamy technologii które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych. Dane które mogą zostać zebrane to: typ przeglądarki i jej ustawienia, informacje o systemie operacyjnym urządzenia końcowego, informacje o zainstalowanych plikach cookie, zawartość plików cookie, informacje o innych identyfikatorach przypisanych do urządzenia końcowego, adres IP z którego urządzenie końcowe uzyskuje dostęp do strony internetowej klienta lub aplikacji mobilnej, informacje o aktywności użytkownika na urządzeniu końcowym, w tym o odwiedzanych stronach internetowych i wykorzystywanych aplikacjach mobilnych, dane wprowadzone przez użytkownika w formularzach kontaktowych. Dane te zbieramy w następujących celach: przechowywanie i dostęp do informacji, personalizacja, dobór i emisja reklam i treści, statystyka i analityka, kontakt w celach marketingowych z osobą pozostawiającą dane w formularzu.
Administratorem zbieranych danych są Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. z siedzibą w Warszawie (00-075) przy ulicy Senatorskiej 13/15. Przetwarzanie takie jest prawnie uzasadnione i nie wymaga dodatkowej zgody z Twojej strony, ale możesz mu się w każdej chwili sprzeciwić. O ile nie zdecydujesz inaczej, dokonując stosownych zmian ustawień w Twojej przeglądarce Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. będą również instalować na Twoich urządzeniach pliki cookies i podobne oraz odczytywać informacje z takich plików.
Pragniemy zapoznać Cię ze szczegółami stosowanych przez nas technologii oraz z obowiązującymi przepisami, tak aby dać Ci pełną wiedzę i komfort w korzystaniu z naszych serwisów internetowych. Zapoznaj się z poniższymi informacjami klikając Zobacz szczegóły lub kliknij przycisk Przejdź do strony