LUNCH DNIA
LUNCH DNIA

Focaccia Ristorante na Restaurant Week

Już dziś zapraszamy Państwa do naszej restauracji na Warsaw Restaurant Week. Okazja do świętowania! (20-31.10). Czas spędzony z bliskimi przy wspólnym stole jest znakomitą okazją do celebrowania każdej chwili. 

Na trzydaniowe doświadczenie kulinarne będzie się składać:
🍴 Przystawka: CREMA DI SPINACI - kremowa zupa szpinakowa podana z kozim serem i prażonymi orzechami laskowymi

PG_170919_210.jpg

🍴 Danie główne: GNOCCHETTI SARDI CON PESTO DI NOCI E RICOTTA -
nasze domowe gniocchetti sardi z orzechowym pesto i ricottą
PG_170919_225.jpg
lub FILETTO DI MAIALE CON PORCINI E POLENTA - smażona polędwiczka wieprzowa podana z borowikiem i polentą
PG_170919_150_2.jpg
🍴 Deser: PANNA COTTA CON PERE E LAMPONI - panna cotta z gruszką i maliną

PG_170919_251.jpg

Autorem dań jest Samuele Mariani, Szef Kuchni Focaccia Ristorante.

Rezerwacja stolika

Cena trzydaniowego menu: 49 zł.

 

Ostatnie Wpisy