Od 11 do 26 marca zapraszamy wszystkich do Focaccia Ristorante na Festiwal Makaronów. Szef Kuchni, Michał Rajewski, przygotował dla Państwa 10 wyjątkowych dań z pastami.
TAGLITATELLE CON PANCETTA E CREMA
Tagliatelle z Pancettą, śmietaną i czosnkiem
Tagliatelle with Pancetta, cream and garlic
30 zł
TAGLIATELLE DI SEPIA CON COZZE
Tagilatelle z sepią, mulami, natką pietruszki i czosnkiem
Tagilatelle with sepia, mussels, parsley and garlic
30 zł
SPAGHETTI PUTANESCA
Spaghetti puttanesca z kaparami, pomidorami , anchois i chilli
Puttanesca spaghetti with capers, tomatoes, anchovies and chilli
30 zł
TAGLIATELLE CON SPINACHI E GORGONZOLA
Tagliatelle ze szpinakiem i gorgonzolą
Tagliatelle with spinach and gorgonzola cheese
30 zł
SPAGHETTI CON PORTOBELLO
Spaghetti z Portobello, truflą i parmezanem
Spaghetti with Portobello , truffle and parmesan cheese
30 zł
SPAGHETTI AGLIO E OLIO
Domowe spaghetti z czosnkiem, oliwą i pepperoncino
Homemade spaghetti with olive oil, garlic and pepperoncino
24 zł
RAVIOLI ALLA SORRENTINA
Raviolo z ricottą, szynka włoską i płynnym żółtkiem
Raviolo with ricotta cheese, italian ham and liquid yolk
29 zł
PICI
Domowe kluski szpinakowe z boczkiem, pomidorami i szalotką
Homemade spinach noodles with bacon, tomatoes and shallots
30 zł
GNOCCHI CON BURRO E SALVIA
Gnocchi z szałwią, masłem i parmezanem
Gnocchi with sage, butter and parmezan cheese
30 zł
SPAGHETTI AI GAMBERI
Spaghetti z krewetkami na białym winie, czosnkiem i zieloną pietruszką
Spaghetti with shrimps with white wine, garlic and parsley
49 zł
W Focaccia Ristorante wszystkie makarony przygotowujemy na miejscu:
Więcej naszych filmów znajdziesz na naszym kanale Focaccia Ristorante na YouTube