Mixed salad with crispy eggplant, vegetables and sweet chilli
THURSDAY
Vegetable soup
Ground cutlet with mashed potatoes and cucumber salad
or
Pizza with taleggio and pear
FRIDAY
Fish soup
Perch meatballs in cream sauce with groats and salad
or
Spring salad with mini mozzarella
Szanowny Użytkowniku,
Uprzejmie informujemy, że na naszych stronach używamy technologii które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych. Dane które mogą zostać zebrane to: typ przeglądarki i jej ustawienia, informacje o systemie operacyjnym urządzenia końcowego, informacje o zainstalowanych plikach cookie, zawartość plików cookie, informacje o innych identyfikatorach przypisanych do urządzenia końcowego, adres IP z którego urządzenie końcowe uzyskuje dostęp do strony internetowej klienta lub aplikacji mobilnej, informacje o aktywności użytkownika na urządzeniu końcowym, w tym o odwiedzanych stronach internetowych i wykorzystywanych aplikacjach mobilnych, dane wprowadzone przez użytkownika w formularzach kontaktowych. Dane te zbieramy w następujących celach: przechowywanie i dostęp do informacji, personalizacja, dobór i emisja reklam i treści, statystyka i analityka, kontakt w celach marketingowych z osobą pozostawiającą dane w formularzu.
Administratorem zbieranych danych są Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. z siedzibą w Warszawie (00-075) przy ulicy Senatorskiej 13/15. Przetwarzanie takie jest prawnie uzasadnione i nie wymaga dodatkowej zgody z Twojej strony, ale możesz mu się w każdej chwili sprzeciwić. O ile nie zdecydujesz inaczej, dokonując stosownych zmian ustawień w Twojej przeglądarce Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. będą również instalować na Twoich urządzeniach pliki cookies i podobne oraz odczytywać informacje z takich plików.
Pragniemy zapoznać Cię ze szczegółami stosowanych przez nas technologii oraz z obowiązującymi przepisami, tak aby dać Ci pełną wiedzę i komfort w korzystaniu z naszych serwisów internetowych. Zapoznaj się z poniższymi informacjami klikając Zobacz szczegóły lub kliknij przycisk Przejdź do strony